Aici poate fi textul referitor la autor
Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

ACEASTA ESTE O PAGINA FACUTA DE MINE PENTRU TOTI CEI CARE IUBESC OILE DIN RASA TURCANA !

PRODUSE ALIMENTARE

Pentru inceput, vreau sa va spun ca toate produsele noastre, sunt preparate din carne sau lapte care provine din ferma noastra de la animale sanatoase,crescute natural, fara nici un fel de aditivi furajeri, sau concentrate, care dau sporuri mari in greutate sau productii mari de lapte dar sunt destul de daunatoare pentru noi!
Retetele folosite sunt traditionale ,exact asa cum le preparau parintii parintilor nostrii!
Condimentele folosite: sare, piper, usturoi, boia, cimbru.
PASTRAMA DE BERBECUT
Se face din carne de berbecut sau batal (berbec castrat), se dezoseaza carnea,se taie in bucati de 500 gr. pana la 800 gr., se pune la marinat 7 zile cu condimente, dupa care se scot si se tin 2-3 zile la zvantat si se baga in afumatoare o zi dupa care pe gratar si POFTA BUNA!
PURCEL SAU BERBECUT LA PROTAP
Pentru a prepara un purcel sau un berbecut e nevoie de aproximativ 5-7 ore!
CARNATI DIN PORC SAU BERBEC
Indiferent de carnea pe care o folosim la carnati, acestia se umplu in intestine de oaie!
BERBECUT LA GROAPA
Reteta asta se face in general toamna la culesul strugurilor . Organele se toaca macelareste la satar, se umple oaia cu ele, mirodenii, vin si doi ciorchini de struguri. Groapa se face mare si focul cu lemn de fag ca sa fie cat mai mult jar. Se taie mielu,se jupoaie,se inpaneaza cu usturoi si slaninuta,se umple (cum am descris mai sus), se coase, se baga din nou in blana, se coase (de data asta blana), se stropeste blana cu apa si se se inveleste in lut si se pune in groapa, iar peste el se pune jar. Dureaza cam 4 ore, dar depinde de jar!
Crusta de lut se sparge si se scoate cu tot cu blana ramanind o minunatie!
Pofta buna!
CAS DULCE DE OAIE
Laptele folosit, provine de la oile din cadrul fermei noastre, iar procedeul de inchegare si uscare a casului este traditional.
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one